Het antwoord en de foto's

Beste geinteresseerden,

Hoewel dit verhaal in de rubriek 'sterke verhalen' verschijnt, moet ik toegeven dat dit niet echt een sterkverhaal is.  Het is eerder een korte medeling van een ganse dag zwoegen in een internetcafe...

Vooreerst, het antwoord op sterk verhaal 'De eerste moeitevolle gebeurtenissen in Cambodja', meer bepaald op het 'numero duo'-stukje is bijgevoegd in datzelfde verhaal.   Om jullie extra leeswerk te besparen, heb ik het aangevulde deel in rood gezet.  (Sorry Jean, ik weet dat je kleurenblind bent, maar het is de tekst die in 'een andere kleur' staat voor jou...)

Kwestie van gemakkelijkheid eh....

Ten tweede kan ik u melden dat de fotogalerij grellig (Kempisch voor heel veel) is bijgewerkt.  Na 5 uren van uploaden zijn er twee nieuwe albums en is een derde verder aangevuld.  Ziehier een kort overzichtje:

Vietnam Koen:  Hierin foto's over (ja, u raadt het goed) Vietnam.  Allen vergezeld van uitstekende commentaar.

Cambodja Koen: Hierin foto's over (wederom een juist gok van u) Cambodja.  Ook hier is de nodige commentaar aanwezig.

Myanmar 8:  Hier zijn heel wat foto's toegevoegd en (al zeg ik het zelf) het is de moeite!  De bijgevoegde commentaar is lekker om te lezen.

En tot slot wil ik u volgende tip toch niet besparen:  Wees voorbereid, want in minder dan 2 maanden staat deze Belg, gewapend met een overvolle rugzak vol ervaringen en (voorlopig) 2 2GB-geheugenkaaren vol foto's, weer in zijn thuisland!!!

Het is maar dat jullie gewaarschuwd zijn!!!

Adios thuisblijvers,

Koentje

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer